注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

hola,g'day,aloha

 
 
 

日志

 
 

11月21之童言  

2005-11-26 17:59:28|  分类: Myspace |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
      唔记得因为咩事, 21号嗰日我打左电话翻屋企, 咁我就叫妈妈叫阿B听电话, 点知只衰仔一拎起个电话就嗌: "喂喂喂, 从化妹!"
      即时搞到我都唔知笑定嬲好......
 
      之后我阿妈攞翻个电话, 同我讲, 话下午阿B 瞓醒觉后, 唔肯饮奶, 于是就将个奶樽掟开,点知就掟中我件衫, 妈妈就话, "哦! 哼, 你惊唔惊HSL闹啊?"
      阿B 就好镇定咁话: "死咯, 翻嚟畀从化妹闹咯~"
      ......
      其实我只不过系系从化读书啫, 使唔使咁啊?! 最衰都系我老窦教坏晒!
  评论这张
 
阅读(40)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017